Pissed off

La ce te ajuta ca iti misti hoitu intr-un Audi A4 daca esti obisnuit sa mananci unde te caci si iti inveti si urmasii sa se cace cu mandrie de unde mananca.
Scuzati-ma pentru limbaj dar pur si simplu ma enerveaza oamenii care confunda Bucurestiul (si nu numai pe el) cu propriul WC, indiferent daca asta e facut din 4 scanduri si o gaura sau are 30 mp si e plin de marmura din Italia.

Stateam acum doua zile si imi savuram shaorma cand mi-a fost dat sa asist la dovada maxima de incultura si “manelism”. Dintr-un Audi A4 coboara doi “bastani” imbracati intr-un clasic costum negru si  tricou mulat impreuna cu doi puradei. Merg la “shaormaria” de langa si isi iau cate un burger sau ceva de genul… cu o “gratie sublima” (nici eu nu eram cea mai mare domnisoara dar totusi…) isi infulecau mancarea. Cand barosanul barosanilor a terminat, desi era la 3 m de un cos de gunoi a aruncat tona de servetele si ce-a mai ramas de la burger langa copacul la umbra caruia s-au oprit. Avea in privire mandria dobitocului care si-a insemnat locul. Gestul a fost urmat de sofer si apoi si de copilul de 13 si de 5. Cel din urma a ezitat… s-a uitat la cosul aflat la o aruncatura de bat dar apoi urmand exemplul celor mai mari si mai experimentati a aruncat si el resturile la radacina copacului.

        Chiar asa? De ce sa-i doara undeva ca va calca cineva in gunoiul lor atata timp cat ei se urca in A4, dau durmul la manele si se duc sa…

One thought on “Pissed off

  1. …Si nu erau pe Calea Victoriei in zilele francofoniei sa nu fie cosuri de gunoi…traim in Romania doar…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *