Comentariu

Dimineata intru de obicei, ca tot romanul, pe www.gsp.ro ca sa mai citesc una doua stiri calde. Nu ma astept sa citesc ceva spectaculos, nici pe departe. E un mod de relaxare, stiri usoare si nimic mai mult. Probabil ca la asta se asteapta tot suporterul cand deschide pagina aia roz. Nu cred ca se asteapta nimeni sa citeasca cine stie ce filosofie sau o abordare mult prea personala a lucrurilor.
Pe prima pagina se afla un extras dintr-un blog de Maria Andries care nu cred ca are locul acolo. Ar fi fost probabil mai potrivit daca l-ar fi scris pe www.cafeneaua.ro. Dar asa… cei care eu citit sunt cei care comenteaza si pe Libertatea sau Averea si cred ca ati rasfoit cu toti in unele momente aceste pagini si ati vazut ce comentarii “decente” sunt (ca in majoritatea ziarelor).
80% din comentarii erau ceva de genul “Misca dracului la cratita, ca nu le ai cu condeiul” ca doar fetele nu se pricep la fotbal si n-ar trebui deci sa scrie… exceptand momentul in care ar avea ceva de spus despre noile silicoane ale sotiei lui Danciulescu. Daca s-ar fi oprit la atat ar fi fost ceva dar probabil ca ei fiind cei care strigau “M*** Dinamo/Rapid” in minutul de reculegere nu se puteau abtine de data asta.
Printre 1065 de comentarii cate s-au strans pana acum s-au gasit insa si unii care sa remarce : “Daca nu intelegeti ce a vrut sa spuna in articol rugati-o sa va traduca, multi dintre voi aveti putine in comun cu limba romana. SCUZATI-NE CA TRAIM SI NOI PRINTRE VOI SI INDRAZNIM SA IUBIM FOTBALUL. SI SA AVEM PARERI. VOI SI CAND SCRIETI PARCA FOLOSITI BATA.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *