BCR revine…

M-am plans acum o saptaman ca nu am reusit sa-mi ridic noul card dupa 5 vizite la banca. Acum s-au facut 7 vizite si tot nu am noul card.

Ati vazut si voi reclamele la banci in care se laudau ca in doua ori optii creditul mult dorit. Yep… Sa i-o spui asta lu’ Mutu, care citeste “Averea”.

Am mers azi din nou la Banca cu speranta ca imi voi lua cardul (eram constient ca sansele sunt minime, ca doar au trecut doar vreo 40 de zile de cand am intrat pentru prima oara in banca cu aceiasi dorinta), asa ca dupa ce am asteptat 5 minute dupa alt “client” am vrut sa-mi scot niste bani de pe card. Usor de spus. Timp de 5 minute am completat o cerere, in timp ce “tanti” completa aceiasi cerere  (Nume, Prenume, Adresa, serie si nr CI, Cnp, nr Cardului, nr contului, suma dorita) pe calculator.  Vroiam sa scot 200RON, o suma modesta pentru o banca atat de mare. Cand am semnat hartia ma asteptam sa primesc o “fituica” pe care sa  o  duc la casierie si sa-mi primesc banii. Nope… Vedea ca am bani in cont, ca sunt cel din poza, dar trebuia sa -i confirme cineva de la “centru” plata. Why??? Nu inteleg… In fine… Mi-a spus ca trebuie sa astept 5 minute, maxim 10 ca sa se confirme plata, asa ca m-am pus pe fotoliul confortant aflat langa tejgheaua paznicului si am asteptat… 5… 10… 20… 30… dupa 40 de minute imi spune cu un zambet pe fata ca s-a rezolvat si ma pune sa ma duc la casa de plati… In tot timpul cat am stat si am asteptat in banca nu am fost decat 5 persoane: “tanti”, alta “tanti”, “doamna” de la casierie, paznicul si cu mine… Cand am mers si eu la casa erau 3 oameni in fata mea, asa ca am mai stat 10 minute si acolo. Ajuns la ghiseu am stat 10 minute pentru ca dupa 3 incercari a reusit sa-mi tasteze numele corect, avand buletinul in fata, evident.  Dar…surpriza: desi aveam cardul de 2 ani, nu eram in baza lor de date, asa ca a trebuit sa ma bage, ca sa-mi dea un cod de client, fara de care nu era posibila operatiunea. Nice! Asa ca am stat pana cand a tastat cu voce tare datele de pe buletin… intr-un final imi da si chitanta de semnat. La sfarsit si cireasa de pe tort: ca rasplata ca am stat …70 de minute cred sa-mi scot banii, a trebuit sa le platesc si comisionul, asa ca am primit 199RON. Din nou am o mica nelamurire: de ce nu mi i-au oprit din cont, ca daca totusi aveam nevoie de 200 nu de 199RON.

Nu stiu daca are rost sa va spun ca am intrat foarte vesel si relaxat in banca la 12:15 si am iesit la 13:30 injurand pe toata lumea. La un moment dat “tanti” a incercat sa ma incurajeze sau ceva, spunandu-mi cu un zambet de tipa mandra ca a absolvit ASE-ul (scuze pt cele care le stiu la ASE dar mi se iarta acum) ca mai degraba as fi mers eu acasa dupa card (1000km dus-intors) decat sa-l ridic de la ei:NO FUCKING SHIT?!?!?!?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *