Haide Sportul!

Cand s-a afisat acum cateva saptamani programul Ligii 1 de fotbal deabia asteptam sa merg pe 30 la meciul Sportului cu Rapidul. Speram la o revansa dupa infrangerea de la sfarsitul campionatului care ne-a facut sa pierdem lucul 3, care ne-ar fi dus in cupa Uefa, in locul lui Dinamo, pe care am batut-o cu un sec 5-4 😀 Apropo, felicitari alb-rosilor pt 9-1 cu amatorii din Malta.

Peste 2 zile e 30…dar… stupoare.  Acum cateva luni cand au fost alegerile pentru sefia FRF-ului Mihai Sandu avea nevoie de tot ajutorul pe care-l putea obtine pentru a mai castiga un mandat, asa ca cele 51 de voturi aduse de patronul Pandurilor (sunt multe echipe de mineri prin diviziile B,C,D) au fost cat se poate de bune. Numai ca, surpriza sau nu cei din Targu Jiu au retrogadat… Au avut 25 de puncte… Sportul a avut cat Dinamo, 56, cu 3 mai putin ca Rapid…oricum cred ca stiti cu toti unde vreau sa ajung. Sportul a fost retrogradata in Liga a 2-a pt o datorie de 350.000 de dolari. Steaua, Rapid, Dinamo au datorii cu mult mai mari la bugetul statului numai ca prin diferite artificii recunoscute si de cei de la liga au reusit sa scape de ele… Cand s-a rejudecat decizia ligii au fost doi superteri de-ai sportului la liga. Va puteti imagina cred ce s-ar fi intamplat daca cele 3 echipe amintite mai sus ar fi fost in locul “gastii nebune”. O mica revolutie. Asa… se scapa de o echipa incomoda si au toti de castigat: Sandu intoarce favoarea patronului Pandurilor iar “granzii” scapa de un adversar mult mai incomod ca minerii si in plus pot sa-i cumpere pe studenti la preturi de nimic….

Concluzia? Sunt pregatit sa merg si la matineu si sa-i vad cum joaca din prima etapa cu Chimia Brazi…sau de ce nu cu Cetate Suceava. Dar sa speram in normalitate si sa merg totusi la Sportul-Rapid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *