Alb sau negru?

Cred ca ni se intampla tuturor sa ne creem o imagine despre cineva fara sa cunoastem persoana respectiva, doar vazand-o. Este inevitabil. E la fel ca si dragostea la prima vedere numai ca in cealalta directie.
Acum cateva luni am vazut pentru prima oara la BCU o tipa care din prima m-a enervat. Pur si simplu. Fata ei… felul in care statea pe scaun… Pur si simplu. De atunci am mai vazuto de nenumarate ori si pur si simplu am creat o mica/mare antipatie pentru ea. Am descoperit intre timp ca avem o cunostinta comuna, ca este la mine la facultate, cu un an mai mare…

Azi cand m-am urcat in tranvai am vazuto pe un scaun din fata mea. Am ramas putin surprins. Aceiasi fata de viitoare femeie care scoate flacari pe nari, o viitoare barfitoare si telenovista. La un moment dat am inceput sa ma uit pe geam la macaraua pe langa care trec de cel putin 2 ori in fiecare zi. Deodata am inceput sa aud o voce suava. Cred ca ni se intampla tuturor sa ne creiem o imagine despre cineva fara sa o cunoastem pe persoana respectiva, doar auzindu-i vocea. Era ceva suav si incitant… vorbea ceva despre o documentatie ce trebuie facuta… Imi placea la nebunie. Incepuse sa mi se creieze in minte o imagine a persoanei ce vorbeste. Am intors capul: era aceiasi tipa enervanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *