Cronica unui campionat terminat!

s-a terminat! Un loc 4 aproape impecabil de curat… o mica pata neagra la meciul cu Steaua cand nu au sutat de loc la poarta dar in rest in returul asta am fost cei mai tari! Am luat de 3 ori bataie dar ce mai conteaza! Acel 5-4 din groapa trait printre dinamovisti in tribune nu se compara cu nimic… ar fi fost bine daca se termina 3-0… sau 4-1… am fi fost noi in Uefa! Asta e.. la anul!
Azi am fost din nou in galeria sportului! 50 de oameni…300 cred ca erau pe tot stadionul. La un moment dat cineva a inceput sa-l injure pe un jucator… Replica celorlalti? “Taci ma, nu injura!”
Am fost si la meciul Stelei cu Poli. Erau 20.000 de mii de oameni. Jumatate din timp: “Am avut si vom avea mereu ciuda pe tigani/Ne pisam pe ei la infinit/ Muie lu Rapid” Da… suporteri adevarati… La meciul cu noi erau de 100 de ori mai multi ca noi. Galeria noastra formata din batranei simpatici cu trompeta, tati cu copii cu ei, cativa tineri de vreo 25 de ani. Nu mi-am dat seama care era seful galerie dar erau o mare familie! Stelisti? In afara de scandarile  normale(stiti voi) mai strigau din cand in cand “Fortza Steaua, Fortza Steaua”! Sefii galeriei? Cei care nu erau la puscarie isi aratau burtile colorate intr-un colt, fete de oameni care isi scot carnati si ceapa pe bancheta din tren in timp ce isi lauda sosetele Versaci, si care din cand in cand mai ridicau mana si toti din galerie incepeau sa strige… nu era nevoie nici macar sa-si ridice burtile! La finalul meciului toti jucatori(uni dintre ei surprinzator de negri, tinand cont cat de rasista e galeria) inclusiv Olaroiu merg sa salute galeria: cei 3 burtosi inca aflati in libertate, precum gladiatorii care dupa fiecare victorie mergeau sa salute pe imparat! 
Concluzia? Am jucat un fotbal curat si mai mult nu am putut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *