Politica frate

In urma cu 3-4 ani oraselul meu a inceput sa prinda viata pentru cateva zile, se intampla ceva fenomenal pentru micul targ de pe malul Moldovei: Ion Iliescu urma sa vina pentru o vizita oficiala. Urma sa taie cateva panglici si sa doneze ceva pentru catedrala(nu de alta dar preorul paroh e mebru PSD si si-a facut un obicei de a face campanie electorala duminica in biserica). Cum s-a pregatit primarul? (PSD-ist) A vopsit primaria, cel putin cele 2 laturi ale ei care se vad de la bulevard, pus stegulete peste tot, asfaltat prin oras, drumul pana la Falticeni pe care urma sa vina facut ca-n palma… ca sa vada nea’ Nelu ce tara frumoasa si stralucitoare conduce, ce drumuri fara groapa si ce orase stralucitoare. Ma intreb cum era pe vrea lu nea’ Nicu…

Astazi m-am hotarat sa incep sa invat la SCD asa ca am avut tot timpul din lume ca sa ma uit si la stiri. Basescu si-a schimbat modelul: nu mai merge prin tara ca Nicolae Ceausescu si ca Ioan Cuza. A mers intr-o vizita neasteptata intr-un spital Bucurestean pentru a vedea care e starea spitalelor.  A gasit munti de moloz si gunoaie in curte plus alte nereguli evidente. De mentionat ca a mers cu duzina de ziaristi. Probabil ca daca si-ar fi anuntat vizita spitalul arata luna, dar celelalte ramaneau neschimbate. Asa anuntand ca va face vizite surpriza prin spitale si scoli, cine stie… poate se gandesc Directorii ca o sa fie si ei vizati… Ar trebui poate sa trimita telegrame la toti primarii ca o sa le faca o vizita. 

2 thoughts on “Politica frate

  1. Si te mai miri ca Basescu alege Viena pentru a se opera, in locul acestor spitale romanesti?!….

  2. Raspunsul ministrului sanatatii a fost ca mai trebuie ceva timp pana cand spitalele noastre sa ajunga ca cele din Austria(cu o mica ironie..) , asta dupa ce a zis ca sistemul medical e prost condus(cine il conduce a evitat sa spuna)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *