Revulter Cun Darmut As Miunt Rifti!

au trecut 13 minute din ziua de azi si mie somn dar frecand serverul am ajuns sa citesc un blog si mi-am dat seama ca nu am scris de mult desi am simtiti nevoia de cateva ori! Am vrut sa scriu despre banca de mai sus, despre Craciunul in Bucovina, despre orasul meu minuscul, despre iubire si jocuri, si am ajuns acum ca nu mai vreau decat sa scriu…
Azi la 12 am de facut o prezentare la engleza(majoritatea din care citesc acum au fost orin aceiasi situatie probabil) si mi-am adus aminte de rele de roamana… Imi placea sa scriu, sa sochez, sa le povestesc colegilor mei despre papusa pe care o tin sub pat si pe care o  supun la…Image ! Facultatea asta ne ingradeste mintile(e usor sa dai vina pe alti), numai ma simt in stare sa ma gandesc la ce ar putea fi sub patul meu… am crescut desi continui sa arunc cu mingea in pereti sau sa… Exact ceea ce ziceam: TABULA RASA!
    Nimic… sunt ca o foaie alba! In momentul asta nu am nimic de zis! Cel mai bun lcru pe care l-as putea face e sa ma culc, asa ca “Noapte buna Gelu!”

Oare o sa mai pot vreodata sa continui?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *